Karrystegt kyllingeinderfilet med sur/sød grøntsager

Personer: 4

700 g kyllinge inderfilet
3 spsk. karry
1 pose slikærter
1 stk. rød peberfrugt
2 stk. rødløg
½ glas syltede hvidløg
10 stk. milde syltede chili
1 dåse kikærter
½ dl sojasauce
2 dl sød chilisauce
2 spsk. olivenolie til stegning
1 spsk. sesamolie til stegning

Tilberedning

Vend kyllingeinderfileterne i karry og lad det gerne stå i en times tid, det giver mere smag. Skyl og klargør grøntsagerne: skær rødløg og rød peber i både. Kylling og grøntsager samt øvrige ingredienser sauteres i wok i olieblandingen ved høj varme, tilsæt soya og sød chilisauce. Tilsæt nu de øvrige ingredienser og lad det hele sautere i 5 minutter, serveres straks.