Oksewok i østerssauce

Personer: 4

600 g ungkvæg i tern
2 stk. rødløg
4 fed hvidløg
2 spsk. ingefær
1 stk. broccoli
1 pose slikærter
1 spsk. karry
3 dl østerssauce
4 dl hvide bønner

Pynt
1 bundt frisk koriander
1 stk. chilifrugt

Tilberedning

Skyl og klargør grøntsagerne: hak hvidløg, skær rødløg i skiver, og hak ingefær fint. Bønnerne lægges i blød i vand dagen før. Sigt bønnerne for væde. Kog bønnerne i rigeligt letsaltet vand i en time. Væden sigtes fra og hældes tilbage i en skål.

Varm olien op. Kødet sauteres af sammen med karry ved meget høj varme i wok i et minut. Tag kødet op og tilsæt alle øvrige ingredienser. De kogte hvide bønner tilsættes og vendes i wok. Tilsæt kødet og sauter i ca. 5 minutter. Tilsæt koriander og chili skåret i skiver og servér straks.