Sprødstegt kyllingeinderfilet med spicy salat samt hummus

Personer: 4

1 pakke kyllinge inderfilet
4 dl vindruekerneolie

Panering
3 dl kartoffelmel
1 stk. æggehvide
2 spsk. øl

Spicy salat
2 pakker salatmix
1 spsk. sesamolie
2 spsk. sød chilisauce
1 spsk. sojasauce
1 spsk. syltet ingefær
1 stk. chilifrugt

Hummus
½ dåse kikærter
½ stk. citron

Salatdressing
1 spsk. sesamolie
1 fed hvidløg
Salt og peber

Tilberedning

Ingredienserne til panering røres godt sammen. Vend kyllingeinderfileterne i paneringen og steg dem i en dyb gryde i den varme olie. Olien skal være meget varm. Vendes og steges til de er gyldne og sprøde. Læg dem lidt på fedtsugende papir og drys med salt.

Spicy salat og hummus
Pres citron og hvidløg og bland sammen de øvrige humus-ingredienser til hummus. Det stilles køligt. Salaten skylles. Hak chili. Bland ingredienserne til salat dressingen sammen og hæld den over salaten. Anret hummus og salaten på 4 tallerkener og læg kyllingeinderfileterne på toppen. Serveres straks.