Kyllingenudelret med peanuts

Personer: 4

600 g kyllinge wokstrimler
1 spsk. karry
1 spsk. stærk chili sauce
200 g peanuts
2 stk. løg
4 fed hvidløg
2 stk. løg
1 stk. rød peberfrugt
sesamolie til stegning
olivenolie til stegning
1 pakke nudler

Pynt
1 bundt frisk koriander

Tilberedning

Skyl og klargør grøntsagerne: hak hvidløg og skær løg i både. Chili og karry vendes godt sammen med kyllingestrimlerne, stilles køligt i en halv time. Nudlerne sættes i blød i 10 minutter. Imens skylles og klargøres grøntsagerne. Varm wokken op og tilsæt olie. Tilsæt kød, grøntsager og peanuts og sauter det godt igennem i 7 minutter. Tilsæt nudler og det meste af koriander og vend det godt i retten. Pynt med resten af koriander og servér straks.