Kyllingebryst i tortillawrap, rød bønnehummus og avocado

Personer: 4

4 stk. kyllingebrystfilet
4 stk. tortillas
2 stk. avocadoer
1 stk. rød peberfrugt
¼ stk. iceberg salat

Rød bønnehummus
1 dåse røde bønner
1 dl sesamolie
1 fed hvidløg
1 spsk. mild chilisauce
1 spsk. tahin
½ spsk. sambal oelek
2 spsk. sesamfrø
1 bundt frisk koriander
2 stk. lime

Tilberedning

Halvér limefrugterne og steg dem hårdt på en varm og tør pande med frugtkødet nedad til frugtkødet er mørkt. Lad dem afkøle. Dræn og skyl de røde bønner, hak hvidløg fint og hak frisk koriander. Bland sammen med alle øvrige ingredienser til rød bønnehummus, der moses med en gaffel til en lind konsistens. Pres saften fra de afkølede limefrugter ud i bønnehummus, rør det sammen og stil til afkøling.

Kyllingebryst brunes og steges i ca. 5 min. på hver side, drys med salt og peber. Lun tortillas i varm ovn ca. 1 minut. Smør alle 4 tortillas med rød bønnehummus, fordel snittet iceberg, rød peber i skiver, avocado i både og kyllingebryst i skiver. Rul tortillaen sammen. Spises med det samme.

Tip
Hvis du ønsker en mildere bønnehummes, så prøv først med halvdelen af de stærke ingredienser, såsom mild chilisauce og sambal oelek.