Bøfsandwich a’la Nørre Bronx

Personer: 4

500 g hakket oksekød
1 spsk. dijonsennep
2 spsk. sesamfrø
2 spsk. paprika
1 stk. frisk chili
8 stk. soltørrede tomater
1 stk. løg
1 bundt basilikum

Tilbehør
4 stk. sub brød
1 stk. rødløg
½ stk. iceberg salat
2 stk. tomater
dijonsennep
salatmayonaise

Tilberedning

Hak de soltørrede tomater, og hak den friske chili og løg fint. Rør sammen med oksekødet og de øvrige ingredienser. Lad farsen hvile koldt i 10 min. Forbered grøntsagerne til tilbehøret, mens kødet hviler: skær rødløg, iceberg og tomater i skiver. Tænd for ovnen på 200 grader. Halvér brødene, smør bundene med lidt dijonsennep og lun de 4 bunde et par minutter. Tag farsen ud og form til 4 bøffer. Tag bundene ud af ovnen. Steg bøfferne på den ene side. Smør salatmayonaise på de 4 brødlåg og pynt lågene med salatblade og tomatskiver. Steg bøfferne færdige på den anden side. Anret de 4 bøffer på de 4 bunde og servér straks.

Tip
Prøv også at servere med sprødstegte baconskiver og ost i skiver.