Lakse/torske lasagne

Personer: 4

400 g lakse/torske fars
2 spsk. kapers
2 potter dild
1 bundt basilikum
2 spsk. frisk ingefær

Tilbehør
2 pakker lasagneplader
1 l tomatsuppe (se opskrift under tomatsuppe)
150 g milde oste

Tilberedning

Rør fiskefarsen sammen med kapers, hakket dild, hakket basilikum og frisk, hakket ingefær til en lind fars. Tænd ovnen på 200 grader. Fordel lidt olivenolie i bunden af et ildfast fad, læg en lasagneplade i bunden af fadet, fordel et tyndt lag fiskefars ovenpå lasangepladen og herefter et tyndt lag af tomatsuppen. Fortsæt lagvis til fiskefarsen er sluppet op. Vend sidste plade med farsen ned af. Toppes med tomatsuppe samt en god håndfuld revet ost. Sættes i ovnen 10-15 min. Tag retten ud. Servér evt. en grøn salat til vendt i lidt olie og balsamico.