Mørbrad af gris med asparges, springløg og mango

Personer: 4

1 stk. mørbrad af gris
¼ stk. chorizopølse
1 stk. mango
1 bundt Persille
1 bundt grønne asparges
1 bundt springløg

Hjemmelavede marinerede rødbeder
1 stk. rødbede
balsamico mørk
olie til stegning
Salt og peber

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 grader. Den hele mørbrad af gris krydres med salt og peber og brunes på en pande. Læg mørbraden af gris iet ildfast fad og sæt den i ovnen i 20 minutter. Mørbraden af gris skal hvile ca. 20 minutter, når den er taget ud af ovnen.

Skær rødbeden i tynde skiver og læg dem i et lille fad. Tilsæt et skvæt mørk balsamico, lidt olivenolie og salt og peber. Bland det lidt sammen og lad det stå og marinere 20 minutter.

Skær de friske grønne asparges i 5-8 cm. lange stykker, fjern det yderste lag af de hele springløg og skær lidt af den grønne top af. Varm en pande med lidt olie og steg asparges og springløgene på panden sammen med skiver af chorizopølsen. Det hele må gerne tage lidt farve. Tag skiverne fra den skrællede mango og put dem på panden ca. 1 minut. før servering sammen med den hakkede persille.

Skær mørbraden i skiver og anret på fad sammen med de stegte grøntsager. Server de marinerede rødbeder i skiver til. Servér straks.