Asiatisk kyllingesalat med cashewnødder og abrikoser

Personer: 4

1 pakke kyllingefilet
1 stk. iceberg salat
200 g tørrede abrikoser
1 bakke slikærter
1 bundt springløg
2 poser cashewnødder
1 bundt frisk koriander
limesaft
sesamolie til stegning

Marinade
1 spsk. mango chutney
1 spsk. sojasauce
2 spsk. sesamolie
2 spsk. mild chilisauce
2 spsk. sesamolie
Salt og peber

Tilberedning

Lav marinaden og lad kyllingekødet marinere – gerne dagen før eller samme dag om morgenen.
Varm en pande og tilsæt kylling, der vendes efter 3-4 min. Tilsæt halverede abrikoser, hele og rensede springløg, slikærter, lidt limesaft og et skvæt sesamolie, hakket koriander og cashewnødder. Anret retten på et stort fad og pynt med salat efter eget valg. Serveres straks.

Tip
Hvis du er bange for at marinaden bliver for stærk, så start med at brug det halve chilisauce.