Bøf Lindstrøm a’la Thøstesen

Personer: 4

500 g hakket oksekød
1 stk. rødløg
2 spsk. kapers
1 spsk. revet peberrod
100 g syltede rødbeder
1 spsk. grov dijonsennep
2 stk. æg
1 tsk. karry
1 tsk. sellerisalt
1 bundt Persille
½ bundt timian
olie til stegning
smør til stegning
Salt og peber

Pynt
karse
pynt peber
4 pynt æg

Tilberedning

Persille, timian, rødløg og syltet rødbede hakkes. Peberrod rives. Alle ingredienser røres sammen til en fars og hviler i ca. 10 min. Herefter formes bøfferne til 4 bøffer og steges i olie først på den ene side. Tilsæt en klat smør på panden, lad det smelte og vend bøfferne og lad dem stege færdige og efter behov. Bøfferne tages af panden. Slå 4 æg ud på panden og lav spejlæg. Når de er færdige, tages de af panden. Læg et spejlæg på hver af bøfferne og pynt med karse og peberrod. Servér straks.

Tip
Ønskes der tilbehør til denne ret, er kartoffelmos med lidt ærter meget velegnet.