Fiskefrikadeller med hjemmerørt grov remoulade

Personer: 4

2 pakker fiskefars
2 bundter dild
2 tsk. karry
Salt og peber

Hjemmerørt grov remoulade
1 bæger pickles
10 stk. cornichoner
1 bakke karse
2 spsk. karse
2 tsk. karry
1 spsk. dijonsennep
10 stk. slikærter
½ stk. agurk
3 spsk. mayonnaise
½ stk. citron
Salt og peber

Pynt
pynt citron

Tilberedning

Fiskefarsen røres sammen med dild, karry, salt og peber. Lad farsen hvile i 10 min. Steg fiskefrikadellerne i lidt olie ved middelhøj varme.
Skær cornichoner i ringe, agurk i tern og pres citronsaft.
Bland med alle de øvrige ingredienser til en hjemmerørt grov remoulade og lad den stå og trække.
Det hele anrettes og pyntes med dild og citronbåde.

Tip
Servér denne ret med nye danske kartofler. De kan også laves på grillen sammen med fiskefrikadellerne.