Ølmarineret økologisk flæsk i skiver med kartoffel/pastinakmos og salat

Personer: 4

1 kg brystflæsk i skiver

Marinade
250 ml ketchup
100 g brun farin
1 dl mild chilisauce
2 spsk. dijonsennep
2 spsk. paprika
250 ml mørk øl
Salt og peber

Tilbehør
2 stk. pastinakker
2 stk. rødløg
1 g karse
3 spsk. balsamico
½ stk. iceberg salat

Kartoffel/pastinakmos
Kartoffel/pastinakmos

Tilberedning

Start med at lave marinaden til kødet. Læg flæskeskiverne i et fad og hæld marinaden over. Skal helst trække fra morgen til aften. Tag kødet op af marinaden. Læg skiverne på bagepapir og steg dem sprøde i ovnen ved 225 grader.

Skræl pastinak og kog dem hele i letsaltetvand i 10 minutter. Steg de hakkede rødløg i 1 dl olivenolie og 3 spsk. mørk balsamico i et par minutter. Tilsæt karse og fintsnittet iceberg og bland det hele sammen. Anret pastinakkerne som vist på billedet på en middagstallerken. Læg en klat kartoffel/pastinakmos i bunden og læg skiver af flæsk ovenpå.

Til sidst anrettes salaten. Servér straks.