Krydderfrikadeller med aubergine

Personer: 4

500 g hakket gris og kalv
2 stk. løg
1 dl kapers
1 bakke karse
1 bundt Persille
1 spsk. karry
2 stk. æg
1 dl øl
Salt og peber

Tilbehør
4 stk. auberginer
1 dl olie til stegning
4 tsk. smør
4 fed hvidløg
1 bundt basilikum
Salt og peber

Tilberedning

Auberginerne halveres og snittes på kryds og tværs i det hvide kød. Fordel olivenolien ud på auberginekødet og læg de snittede hvidløg samt en klat smør på hver halvdel. Toppes med basilikumblade. Sæt auberginerne i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader. Imens laves farsen: hak løg fint og hak persille. Bland sammen med alle de øvrige ingredienser, form farsen til frikadeller og steg dem i olivenolie ved middelhøj varme. Inden de vendes, tilsættes en klat smør.

Anret auberginerne og frikadellerne og servér straks.