Engelsk bøf serveret m. løg/kartoffel marmelade og agurkesalat

Personer: 4

4 stk. engelske bøffer

Løg/kartoffel marmelade
4 stk. løg
4 fed hvidløg
1 bundt timian
50 g smør
½ dl olie til stegning
1 bakke små kartofler
½ dl balsamico
3 dl vand

Agurkesalat
1 stk. agurk
1 spsk. olie til stegning
½ spsk. hvid balsamicoeddike
Salt og peber

Tilberedning

Hak timian og skær løg, hvidløg og små kartofler i skiver.
Smelt smør og olie i en gryde og tilsæt løg, kartofler, hvidløg og timian og lad det svitse i 5 min. Tilsæt nu mørk balsamico og vand og kog det ind til marmelade konsistens ved svag varme.
Skær agurk i tynde skiver og bland med de øvrige ingredienser til agurkesalaten. Lad den stå og trække nogle minutter. Steg bøfferne efter smag. Husk salt og peber.
Servér retten straks.