Lynstegte tigerrejer med chili og hvidløg

Personer: 4

500 g tigerrejer
1 stk. helt hvidløg
1 stk. løg
1 bundt persille
2 stk. friske chilier
2 bakker tomater
1 bundt basilikum
150 g smør
Olie
1 stk. citron

Tilbehør
1 stk. brød
Hvidløgssmør

Tilberedning

Dræn og optø tigerrejerne.

Skær chili i skiver, hak persille groft og snit løg fint.

Varm panden op, tilsæt olie, hvidløg, løg og chili. Svits det hele godt, men vær dog opmærksom på, at hvidløget ikke bliver brændt. Krydres med salt og peber. Tilsæt smørret og lad det smelte og bruse op langsomt. Hold øje med det ikke branker.

Herefter tilsættes citronsaft, persille og basilikum. Tilsæt tomater og steg yderligere et par minutter inden tigerrejerne tilsættes og hele retten varmes op i et par minutter lige inden servering.

Tips
Top evt. retten med sprøde brødcroutoner.