Tun og rejer i hjertebladsalat

Personer: 4

1 dåse tun i vand fra dåse
350 g rejer i lage
2 stk. hjertebladsalat
4 stk. pitabrød

Dressing
1 tsk. dijonsennep
4 spsk. mayonnaise
½ bæger cremefraiche
revet peberrod
1 tsk. ketchup
1 bundt dild
1 stk. citron
1 spsk. engelsk sauce
Salt og peber

Tilberedning

Riv peberrod, hak dild, pres saft fra citron og bland det med de øvrige ingredienser til dressing. Hæld vand fra tunkødet. Tilsæt de drænede rejer og tunkødet og vend det i dressingen. Sættes koldt et par timer. Anret tun/rejesalaten i hjertebladene som på billedet. Lun pitabrødene. Anret resten af tun/rejesalaten med pitabrød.
Servér straks.

Tip
Hvis du har lyst, kan du tilsætte hakket syltet ingefær som et lille
twist.