Nudler med kyllingefilet

Personer: 4

400 g kyllingefilet
250 g tørrede nudler
1 dåse kokosmælk
½ bakke champignoner
1 stk. rødløg
1 stk. rød peberfrugt
1 bundt forårsløg
1 bundt frisk koriander
½ bundt basilikum

Marinade
2 spsk. karry
3 spsk. sesamolie
2 spsk. mild chilisauce
3 spsk. sesamfrø
1 tsk. sambal oelek
2 spsk. sojasauce
Salt og peber

Tilberedning

De tørrede nudler blødgøres i lunkent vand i ca. 10 minutter.

Rør marinaden sammen i en skål og vend kyllingefileterne i marinaden som brunes på en varm sauterpande.

Rødløg og rød peber skæres i skiver og koriander hakkes. De rensede champignon tilsættes sammen med rødløg, peberfrugt, forårsløg, koriander og basilikum. Når det hele er sauteret godt, tilsættes kokosmælk og retten simrer videre i 3-4 minutter.

Til sidst tilsættes de blødgjorte nudler og hele retten røres godt sammen.

Tips
Har du en wok, er det oplagt at bruge denne.