Lun røget pebermakrel med mild chilisauce og kapers

Personer: 4

2 stk. røget pebermakrel
½ stk. blomkålshoved
1 stk. løg
2 stk. tomater
4 stk. cherrytomater
1 stk. citron

Sauce:
1 dl mild chilisauce
2 spsk. kapers
3 spsk. olie til stegning
1 bundt dild

Tilberedning

Skær blomkål ud i buketter. Skær løg i kvarte og tomater i tykke skiver. Blomkål, løg og tomater ristes hårdt på panden i ca. 5 min., de skal være sprøde. Pres citron og tilsæt citronsaften til pebermakrellerne, der sættes i ovnen ca. 5 min. i en 200 grader varm ovn. Hak dild og bland med de øvrige ingredienser til saucen. Justér selv hvor stærk den skal være. Tag makrel ud af ovnen og anret med grøntsager sammen med saucen.
Servér straks.

Tip
Saucen kan sagtens holde sig i køleskabet en uges tid og kan bruges
til andre retter også.