Panerede kyllingelår

Personer: 4

4 stk. kyllingelår
1 glas dijonsennep
1 pose rasp
500 g tomater
2 stk. røde peberfrugter
Olie eller smør til stegning
Salt og peber

Tilberedning

Kyllingelårene pensles med en god portion dijonsennep og vendes i rasp. Herefter lægges de i et ildfast fad med lidt olivenolie i bunden og krydres med salt og peber. Fadet sættes i ovnen i 35 minutter ved 200 grader.

Skyl tomaterne men lad stilken sidde på. Skær peberfrugterne i store strimler.
Efter 20 minutters stegetid tages fadet med kyllingerne ud af ovnen og tomater og peberfrugter tilsættes. Lad herefter hele retten stege videre i 15 minutter, hvorefter retten tages ud og serveres straks.

Tips
Serveres evt. med en grøn salat til.

Vær ikke bange for at bruge rigeligt med dijonsennep på kyllingelårene. Det stærke fortager sig, efter de har været i ovnen.