Oksekødsgryde

Personer: 4

400 g hakket oksekød 3-7%
1 spsk. olie
1 stk. løg
500 g champignoner
200 g grønne bønner
1 stk. rød peberfrugt
200 g majskerner
1 tsk. fint salt
Peber

Tilbehør
1 kg små kartofler
1 tsk. salt til kogning

Tilberedning

Skræl og hak løget groft. Rens champignon og rens og hak peberfrugt. Svits løget i olie. Tilsæt det hakkede kød og svits det med til det har skiftet farve.

Tilsæt grønsagerne og evt. lidt vand og lad det simre 5-10 minutter. Krydres med 1 tsk. fint salt og peber.

Kartoflerne koges med skræl i 15-20 minutter i vand tilsat 1 tsk. fint salt og serveres sammen med gryderetten.

Tips
Frosne bønner kan bruges i stedet for friske.