Hjemmelavet müsli med yoghurt og friske bær

Personer: 4

¼ dl hasselnødder
¼ dl mandel
¼ dl kokosmel
2.5 dl havregryn
½ g solsikkekerner
1½ spsk. honning
1 bakke friske bær
1½ l yoghurt naturel

Tilberedning

Varm en stegepande op til middelvarme og rist nødderne på panden til de er gyldne. Tag nødderne af panden og hæld dem i en ren skål.

Hæld kokosmel på den varme pande, og pas på det ikke brænder. Giv det omkring ½ minut under omrøring. Tag kokosmelet af panden og kom dem over i skålen til nødderne.

Hæld til sidst havregryn, solsikkekerner og honning på panden. Når det er ristet og gyldent, hældes det over i skålen til de andre ingredienser. Rør det let rundt.

Skyl bærene skær evt. i mindre stykker og put dem i en skål.

Server yoghurt med müsli og friske bær.

Tips
Varier de friske bær efter smag og evt. årstid. Alternativt anvendes anden frisk eller frossen frugt/bær.