Livs jordbærpizza

Personer: 4

1 stk. færdiglavet pizzadej
1 tsk. hvedemel
1 bakke jordbær
1 stk. æble
50 g nougat
1 bæger mascarpone creme
1 spsk. vaniljesukker
1 spsk. kanel

Pynt
1 spsk. flormelis

Redskaber
1 teske
1 spiseske
1 vægt
1 skærekniv
1 skærebræt
1 bagepapir
1 bageplade
1 minutur
1 si
1 lille skål

Tilberedning

1. Tag bagepladen ud af ovnen og tænd den på 200 grader.

2. Rens jordbærrene, fjern stilken og skær dem i kvarte.

3. Skær æblet ud i 4 både og fjern kernehuset.

4. Skær æblebådene i tynde skiver.

5. Tag en spiseske og rør mascapone creme med kanel og vaniljesukker.

6. Læg bagepapir på bagepladen og drys med lidt mel.

7. Rul den færdiglavede pizzadej ud på bagepapiret.

8. Fordel den rørte mascapone creme på pizzabunden helt ud til kanten.

9. Fordel jordbærstykkerne på hele pizzabunden.

10. Læg æbleskiverne mellem jordbærstykkerne.

11. Skær nougatstykkerne ud i små firkanter og fordel dem på hele pizzaen.

12. Sæt jordbærpizzaen i den 200 grader varme ovn, sæt minuturet til 12 minutter og tjek om den skal have et par minutter mere.

13. Hold øje med pizzaen, så den ikke bliver brændt.

14. Når kanten er gyldenbrun, tager du jordbærpizzaen ud af ovnen.

15. Lad den afkøle lidt og drys med flormelis gennem en si inden servering.