Kylling i stanniol med ovnstegte jordskokker og salat

Personer: 4

Kylling
560 g kyllingebrystfilet
1 stk. rødløg
2 tsk. olie
1 spsk. sennep
1 bundt persille
1 tsk. fint salt
Peber

Jordskokker
1200 g jordskokker
1 spsk. olie
½ tsk. fint salt
Peber

Salat
250 stk. hovedsalat
300 g æble
250 g rød peberfrugt

Dressing
3 spsk. citronsaft
1 spsk. vand
1 tsk. honning

Tilberedning

Krydr kyllingestykkerne med 1 tsk. salt (4 pers.) - ½ tsk. til (2 pers.) og peber og læg hvert stykke på et dobbelt stykke stanniol.

Skræl løget og skær det i tynde skiver. Rør olie med sennep og pensl kyllingestykkerne hermed. Drys løgringe og hakket persille over. Luk pakkerne godt til og læg dem i et ovnfast fad.

Steg dem i ca. 45 min. i ovnen ved 200 grader.

Skrub jordskokkerne grundigt med en børste eller svamp, skær dem i meget tynde skiver og læg dem hurtigt i iskoldt vand. Dup dem tørre med lidt køkkenrulle og vend dem i olie – gøres nemmest i en plastikpose.

Bred jordskokkerne ud på et stykke bagepapir i et jævnt lag og bag dem sammen med kyllingen de sidste 10-15 min. til de er sprøde. Krydr med ½ tsk. fint salt (4 pers.) - 1/4 tsk. til (2 pers.) og peber.

Bland dressingen.

Skyl og rens i mellemtiden grøntsagerne og æblet til salaten, skær dem i mindre stykker og bland med dressingen.

Server gerne kyllingepakkerne direkte på tallerkenen, og lad hver især åbne sin pakke.

Anret sammen med jordskokker og salat.