Farspande med tomater, kartofler og courgetter

Personer: 4

Fars
450 g hakket grisekød 3-7%
1 stk. æg
2 dl bouillon
3 spsk. hvedemel
½ tsk. fint salt
Peber
Timian
1 stk. løg

Kartofler
300 g kartofler
½ tsk. fint salt

Grøntsager
500 g tomater
2 stk. squash
1 tsk. olie
1 tsk. fint salt

Tilbehør
300 g fuldkornsbrød

Tilberedning

Skræl kartoflerne, skær dem i kvarte og kog dem i vand tilsat ½ tsk. fint salt (4 pers.) - 1/4 tsk. til (2 pers.) i 10-15 min. til de er møre.

Skræl løget og hak det fint.

Rør det hakkede kød med æg, bouillon, mel, ½ tsk. fint salt (4 pers.) - 1/4 tsk. til (2 pers.), peber og løg.
Mos kartoflerne og rør dem i farsen sammen med et drys timian.
Skær halvdelen af tomater og squash i skiver og læg dem taglagt i et ovnfast fad.
Drys med ½ tsk. fint salt (4 pers.) - 1/4 tsk. til (2 pers.) og peber, læg farsen over og fordel resten af de skivede grøntsager på.

Pensl med olie, drys med ½ tsk. fint salt (4 pers.) - 1/4 tsk. til (2 pers.) og peber samt lidt timian og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. en time. Læg alufolie over fadet de sidste 20 min., så retten ikke bliver for mørk.

Serveres med fuldkornsbrød.