Farspande med tomater, kartofler og courgetter

Personer: 4

Fars
450 g hakket grisekød 3-7%
1 stk. æg
2 dl bouillon
3 spsk. hvedemel
½ tsk. fint salt
Peber
Timian
1 stk. løg

Kartofler
250 g kartofler
½ tsk. salt til kogning

Grøntsager
500 g tomater
2 stk. squash
1 tsk. olie
1 tsk. fint salt
Peber

Tilbehør
300 g fuldkornsbrød

Tilberedning

Skræl kartoflerne og skær dem i kvarte. Kog kartoflerne i vand tilsat ½ tsk. fint salt i 10-15 minutter til de er møre.

Rør det hakkede kød med æg, bouillon, mel, ½ tsk. fint salt, peber og hakket løg.

Mos de kogte kartoflerne og rør dem i farsen sammen med et drys timian.

Skær halvdelen af tomater og squash i skiver og læg dem taglagt i et ovnfast fad.

Drys med ½ tsk. fint salt og peber, læg farsen over og fordel resten af de skivede grøntsager på. Pensl med olie, drys med ½ tsk. fint salt og peber samt lidt timian og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. en time. Læg alufolie over fadet de sidste 20 minutter, så retten ikke bliver for mørk.

Serveres med fuldkornsbrød.