Karrysuppe med pasta og rejer

Personer: 4

1½ spsk. olie
4 tsk. karry
1 stk. løg
200 g bladselleri
3 stk. gulerødder
1.25 dl grøntsagsbouillon
60 g fuldkornspastaskruer
400 g rejer
2 stk. røde æbler

Tilbehør
300 g fuldkornssandwichbrød
120 g revet mozzarella (højst 17 % fedt)

Tilberedning

Grøntsagerne renses: blegselleri skæres i skiver, løg, gulerødder og æbler skæres i tern og alt undtagen æbletern svitses i olie sammen med karryen.

Grøntsagsbouillon og fuldkornspastaskruer tilsættes, og suppen koger ca. 10 minutter. Til sidst kommes rejerne i, og der drysses med æbletern.

Serveres med fuldkornssandwichbrød, der gratineres med revet ost i ovnen ved 200 grader i 5-10 minutter.