Kylling i pita

Personer: 4

Kylling
500 g kyllingeinderfilet
1 spsk. olie til stegning
1 tsk. karry
1 tsk. salt
½ tsk. friskkværnet peber

Karrydressing
3 dl yoghurt naturel
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. karry
1 stk. citron
1 tsk. salt
½ tsk. peber

Tilbehør
8 stk. pitabrød
1 stk. iceberg salat

Tilberedning

Karrydressing
Start med at rive citronskallen på et rivejern og pres derefter saften fra citronen.

Rør alle ingredienser sammen.

Kylling
Tænd ovnen på 200 grader. Tag risten ud af ovnen.

Krydr kyllingefileterne med salt, peber og karry på begge sider.

Tag en stegepande og varm den op til høj varme. Hæld olie på panden og skru blusset ned på middelvarme, og steg derefter kyllingeinderfileterne i 8 minutter. Vend dem flere gange undervejs.

Tilbehør
Skyl og snit salaten fint.

Spred alle pitabrødene ud på bageristen. Sæt risten i den 200 grader varme ovn og lun dem i 3-4 minutter.

Server sammen med salat, kylling og karrydressing.