Laksegryde med squash og broccoli

Personer: 4

450 g laksefileter
2 stk. løg
2 stk. gulerødder
1 stk. squash
250 g broccoli
1½ spsk. rapsolie
2 dl bouillon
½ tsk. fint salt
1 spsk. citronsaft
1 bundt dild

Tilbehør
800 g kartofler
1 tsk. salt til kogning
1 stk. citron

Tilberedning

Skær fisken i store tern.

Rens og skær grøntsagerne i skiver og broccolien i små buketter. Svits grøntsagerne i 1½ spsk. olie i 4-5 minutter. Tag dem op.

Svits fisken i 4-5 minutter. Kom bouillon og citronsaft ved. Bland grøntsagerne i og lad retten simre ca. 5 minutter. Smag til med ½ tsk. fint salt og drys med dild.

Skræl kartoflerne og kog dem i vand tilsat 1 tsk. fint salt.

Servér retten pyntet med citronbåde.