Skinkeschnitzler med citronkrydrede grøntsager

Personer: 4

Skinkeschnitzler
400 g skinkeschnitzel
1 spsk. flydende margarine
1 tsk. fint salt
1 tsk. peber

Grøntsager
500 g friske rosenkål
500 g gulerødder
1 stk. squash
2 spsk. flydende margarine
1 dl bouillon
1 tsk. fint salt
Peber
1 stk. økologisk citron
1 bundt persille

Tilbehør
6 stk. fuldkornsflutes

Tilberedning

Skinkeschnitzler
Brun skinkeschnitzlerne i flydende margarine på en pande ved høj varme. Når schnitzlerne har fået en fin stegeskorpe, skrues der ned til middelvarme, og de steges herefter 1 minut pr. cm. tykkelse på hver side.

Krydr med 1 tsk. fint salt og peber.

Grøntsager
Skræl gulerødder og rens squash og rosenkål. Skær gulerødder og squash i stave. Sautér grøntsagerne et øjeblik i flydende margarine. Tilsæt bouillon, smag til med 1 tsk. fint salt og peber.

Damp grøntsagerne under låg ved svag varme ca. 5 minutter. Tilsæt citronskal og hakket persille.

Serveres med fuldkornsflutes.

Tips
I stedet for friske rosenkål kan der bruges friske bønner eller broccoli.

Alternativt kan der bruges frosne grøntsager (vær’ opmærksom
på at de frosne grøntsager evt. kræver lidt længere tilberedningstid).