Wrap med flødeost, skinke og rucola

Personer: 4

Flødeostecreme
200 g flødeost naturel
½ spsk. sojasauce
½ stk. citron
50 g mandler
½ bundt frisk basilikum
Salt og peber

Tilbehør
½ pakke rucolasalat
5 stk. tortillawraps
200 g skinke i skiver
50 g soltørrede tomater

Tilberedning

Flødeostecreme
Rør flødeosten sammen med soja og citronsaft.

Hak de soltørrede tomater fint sammen med mandler og basilikumblade. Rør det herefter sammen med flødeosten. Smag cremen til med salt og peber og sæt den på køl.

Wraps
Skyl rucolaen i en sigte og lad det dryppe af. Tør evt. med køkkenrulle.

Tag en wrap ad gangen og smør den med ostecreme. Fordel herefter skinkeskiverne på den ene halvdel af wrappen (skinken fordeles mellem alle wraps). Fordel herefter en håndfuld rucola oven på skinken. Rul wrappen stramt sammen og start fra den ende, hvor der er skinke og rucola, så den side med ostecreme fungerer som ”lim”, hvilket får wrappen til at hænge fast. Vend wrappen så flappen er nedad mod skærebrættet, og skær hver wrap ud i 2-3 stykker inden servering.