Wraps med oksekød

Personer: 4

Kødsauce
400 g hakket oksekød
100 g skinke i strimler
1 stk. løg
1 stk. gulerod
2 fed hvidløg
2 spsk. olie
1 spsk. paprika
1 spsk. tomatpuré
1 dl ketchup
1 tsk. salt
1 tsk. peber
1 spsk. sennep
1 dåse hakkede tomater

Fyld
1 bæger cremefraiche
½ stk. iceberg salat
4 stk. tomater
3 stk. gulerødder
1 dåse løse majs

Tilbehør
8 stk. tortillas

Tilberedning

Kødsauce
Skræl gulerod samt pil løg og hvidløg. Derefter rives løg, hvidløg og gulerod og kom det i en skål.

Tag en gryde, tilsæt olie og varm den op på højeste blus. Svits det hakkede oksekød sammen med skinkestrimlerne. Tilsæt derefter de revne grøntsager og rør det sammen. Skru ned til middelvarme. Tilsæt herefter paprika, tomatpure, ketchup, sennep samt salt og peber. Lad det simre i 5 minutter, mens der røres i gryden.

Tilsæt derpå de hakkede tomater og lad kødsaucen simre ved middelvarme i 5-10 minutter. Rør jævnligt i gryden undervejs. Er der meget væske i kødsaucen, skal den simre et par minutter mere.

Fyld
Snit salaten og skær tomater i både. Riv derefter gulerødder og anret majs.

Læg tortillaerne i en bunke og læg dem på risten, hvorefter de varmes i en forvarmet ovn i 2-3 minutter. Servér dem sammen med den varme kødsovs, cremefraiche og fyld.