Clubsandwich med fuldkorn og grønt

Personer: 1

1½ skive fuldkornssandwichbrød
70 g kyllingebrystfilet
2 tsk. olie stegning
½ tsk. paprika
¼ tsk. groft salt
2 skiver bacon
25 g baby leaves
5 skiver agurk
1 stk. tomat
½ stk. rødløg

Dressing
2 spsk. skyr
½ tsk. karry

Tilbehør
1 stk. pære

Tilberedning

Krydr kyllingebrystfileten med 1⁄4 tsk. groft salt og paprika og steg den i olie på en pande i ca. 8 minutter. Tag kyllingen af panden og afkøl.

Steg baconen på en tør pande til det er sprødt og læg det efterfølgende på et stykke køkkenrulle.

Skyl salaten, rens grøntsagerne og skær agurk, tomat og rødløg i tynde skiver. Skær kyllingen i skiver.

Bland en dressing af skyr og karry.

Rist brødet let.

Smør den ene skive brød med en del af dressingen og anret salat, kylling, grønt, løg og bacon ovenpå. Smør det resterende dressing på det sidste halve stykke brød og læg på skrå på toppen.

Server med en pære.

Tips
Steg en pakke med 2 kyllingebrystfileter – så er der til 4 sandwich.