Clubsandwich med fuldkorn og grønt

Personer: 4

Clubsandwich
300 g fuldkornssandwichbrød
280 g kyllingebrystfilet
8 tsk. olie til stegning
2 tsk. paprika
1 tsk. groft salt
8 skiver bacon
100 g baby leaves
20 skiver agurk
4 stk. tomater
1 stk. rødløg

Dressing
8 spsk. skyr
2 tsk. karry

Tilbehør
4 stk. pærer

Tilberedning

Krydr kyllingebrystfileten med 1 tsk. groft salt og paprika og steg den i olie på en pande i ca. 8 minutter. Tag kyllingen af panden og afkøl.

Steg bacon på en tør pande til det er sprødt og læg det efterfølgende på et stykke køkkenrulle.

Skyl salaten, rens grøntsagerne og skær agurk, tomat og rødløg i tynde skiver. Skær kyllingen i skiver.

Bland en dressing af skyr og karry.

Rist brødet let.

Smør den ene skive brød med en del af dressingen og anret salat, kylling, grønt, løg og bacon ovenpå. Smør den resterende dressing på det sidste halve stykke brød og læg på skrå på toppen.

Server med en pære.

Tips
Steg fire pakke med 8 kyllingebrystfileter – så er der til 12 sandwiches.