Fuldkornstortilla med laks

Personer: 1

1½ stk. fuldkornstortilla
¼ stk. rød chili
1 spsk. dild
30 g friskost max. 11% fedt
1 tsk. koncentreret tomatpure
5 g pinjekerner
50 g røget laks
25 g rucolasalat

Tilbehør
½ stk. agurk
1 stk. appelsin

Tilberedning

Skyl chilien, rens for kerner og hak den fint. Skyl dilden og hak den fint.

Bland en dressing af friskost, koncentreret tomatpure, chili og dild.
Hak pinjekernerne groft og bland dem i dressingen.
Fordel herefter dressingen på tre halve tortillas og top med røget laks skåret i strimler og rucola.

Rul tortillaerne sammen og pak dem stramt ind i husholdningsfilm, så de holder sig friske.

Skyl agurken og appelsinen og skær i stave/både.

Server tortillaen med tilbehøret.