Fuldkornstortilla med laks

Personer: 4

6 stk. fuldkornstortillas
1 stk. rød chili
4 spsk. dild
120 g friskost max. 11% fedt
4 tsk. koncentreret tomatpure
20 g pinjekerner
200 g røget laks
100 g rucolasalat

Tilbehør
2 stk. agurk
4 stk. appelsiner

Tilberedning

Skyl chilien, rens for kerner og hak den fint.
Skyl dilden og hak den fint.

Bland en dressing af friskost, koncentreret tomatpure, chili og dild.
Hak pinjekernerne groft og bland i dressingen.
Fordel herefter dressingen på tre halve tortillas og top med røget laks, skåret i strimler, og rucola.

Rul tortillaerne sammen og pak dem stramt ind i husholdningsfilm, så de holder sig friske.

Skyl agurken og appelsinen og skær i stave/både.

Server tortillaen med tilbehøret.