Grøn wok med nudler

Personer: 4

400 g ungkvæg i tern
½ pakke kalkunbacon
2 spsk. olivenolie
400 g broccoli
200 g gulerødder
200 g pastinakker
3 stk. forårsløg
10 g ingefær
1 fed hvidløg
1 stk. frisk chili
½ stk. oksekødsbouillonterning
1 dl sojasauce
1 spsk. honning

Tilbehør
250 g nudler
25 g cashewnødder
½ bundt frisk koriander
½ bundt persille

Tilberedning

Rens grøntsagerne. Skær broccoli i små buketter og skær de øvrige grøntsager i tynde strimler.

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og dryp dem af i en sigte.

Varm olien i en wokpande og rist friskrevet ingefær, finthakket chili og presset hvidløg heri sammen med oksekød og strimlet kalkunbacon. Tilsæt grøntsagerne og steg videre ved god varme og under jævnlig omrøring til grøntsagerne er møre, men stadig sprøde, ca. 5 minutter.

Opløs oksebouillonterningen i ½ dl vand. Bland soja og honning i oksebouillonen og hæld sovsen ud over ingredienserne på panden. Rør rundt og kog op.

Vend nudlerne i retten og drys med grofthakkede cashewnødder, skyllet frisk koriander og persille.

Tips
Brug gerne fuldkornsnudler som alternativ til de almindelige lyse nudler.