Salat med hvedekerner, kylling og grønt

Personer: 1

75 g ølandshvedekerner
70 g kyllingebrystfilet
25 g baby leaves
1 stilk bladselleri
⅓ stk. rød peberfrugt
¼ stk. chilifrugt
15 g tørrede abrikoser

Dressing
1½ spsk. hvid balsamicoeddike
2 tsk. sennep
1 tsk. rapsolie
1 tsk. honning
¼ tsk. groft salt

Tilberedning

Kog speltkernerne efter anvisning på pakken i usaltet vand og afkøl herefter under rindende koldt vand.

Kog kyllingebrystfileten i usaltet vand, afkøl den og skær den i små tern.

Skyl salaten.
Skyl og rens grøntsagerne.
Skær bladselleri i tynde skiver og peberfrugt, chili og tørrede abrikoser i små tern.

Bland kylling, salat og grøntsager sammen med de kogte speltkerner.

Pisk en dressing af balsamicoeddike, sennep, rapsolie, honning og ¼ tsk. groft salt og vend i salaten.

Tip
Kog en hel pakke kyllingebrystfileter, så er der fx til 4 portioner salat.