Rejesalat med kartofler og grønt

Personer: 4

Rejesalat med kartofler og grønt
75 g rejer
100 g små kartofler
1 stk. gulerod
½ stk. peberfrugt
50 g frosne ærter
1 stk. æg

Dressing
½ spsk. hvid balsamicoeddike
1 tsk. mayonnaise
2 spsk. skyr

Tilbehør
4 stk. grønne oliven
200 g fuldkornssandwichbrød

Tilberedning

Kom rejerne i en skål. Tag 5 stk. fra til pynt.
Kog kartoflerne med skræl i usaltet vand i ca. 10-15 minutter og afkøl dem.
Kog ægget og afkøl det.
Skræl guleroden og rens peberfrugten.
Hæld kogende vand over de frosne ærter og dræn dem herefter.
Skær kartofler, gulerod, æg og peberfrugt i tern og kom det hele i en skål sammen med ærter og rejer.

Rør dressingen sammen og vend den over salaten.

Pynt salaten med rejer og halve oliven og anret den på brødet eller server brødet til.