Rugbrød med torskerognssalat

Personer: 4

1.33 dåser torskerogn
240 g rygeost 5+
2 tsk. sennep
4 spsk. purløg
Friskkværnet peber

Tilbehør
300 g broccoli
80 stk. mandler
300 g cherrytomater
8 skiver fuldkornsrugbrød

Tilberedning

Mos torskerognen med en gaffel.
Rør rygeosten med sennep og purløg og bland med rognen. Smag til med peber.

Hæld kogende vand over broccolien og lad den stå i et par minutter.

Skyl og halver cherrytomaterne.
Anret torskerognssalaten på rugbrødet og server med broccolibuketter, mandler og cherrytomater.

Tips
Lav med fordel 6 portioner salat, så der bruges to hele dåse torskerogn og
rygeost.

Salaten kan holde sig to dage på køl. Vent dog med at tilsætte purløg til de
gemte salatportioner skal serveres.