Rugbrødssandwich med fiskefrikadelle, remoulade og råkost

Personer: 4

Råkost
2 stk. fennikler
2 stk. rødløg
4 spsk. dild
4 spsk. citronsaft

Skyr-remoulade
8 tsk. remoulade
4 spsk. skyr

Øvrige
320 g fiskefrikadelle (nøglehulsmærkede)
400 g fuldkornsrugbrød

Tilbehør
400 g blomme

Tilberedning

Rens fennikel og skær den i tynde strimler, brug evt. et mandolinjern.
Skræl løget og skær det i tynde, halve ringe.
Bland fennikel og løg sammen med dild og citronsaft.

Bland remoulade sammen med skyr.

Skyl og skær blommen i både.

Fordel herefter råkosten på den ene skive brød, skær fiskefrikadellen i halve og læg dem på ovenpå. Top op med skyr-remouladen og den anden skive rugbrød.

Server sandwichen sammen med blommen.