Striploin steak med dijon creme fraiche, pastinak og gulerod

Personer: 4

4 stk. striploin steaks
vindruekerneolie til stegning
Salt og peber

Tilbehør
4 stk. pastinakker
4 stk. gulerødder
olie til stegning
Salt og peber

Dijon creme fraiche dressing
1½ dl cremefraiche 18%
3 spsk. dijonsennep
1 stk. økologisk citron
Salt og peber

Tilberedning

Skal af økologisk citron rives og blandes med alle øvrige ingredienser til dressingen. Lad dressingen trække i en time på køl.

Gulerødder og pastinakker skrælles. Steg dem på en pande i lidt olie ved høj varme i ca. 10 minutter. Skal vendes ofte. Husk at krydre med salt og peber.

Bøfferne krydres med salt og peber på begge sider. Varm en pande op til høj varme og put lidt olie på panden. Steg bøfferne hårdt ved høj varme i 3 minut- ter på begge sider. Skal hvile i 6 minutter.

Bøfferne anrettes på 4 tallerkener sammen med pastinakker, gulerødder og dijon creme fraiche dressing. Servér straks.