Lynstegt torsk

Personer: 4

4 stk. torskefileter
Olivenolie
1 stk. broccoli
2 stk. rødløg
2 stk. æble
½ bundt frisk timian
4 spsk. syltet ingefær
1 spsk. smør til stegning
1 dl hvidvin

Tilberedning

Torskefileterne lægges på en varm pande med lidt olivenolie og krydres med salt og peber. Steg fileterne gyldenbrune på den ene side og vend stykkerne og pynt alle fileterne med timian.

Smelt smørret i panden og hæld smeltet smør over torskefileterne med en ske i et par minutter, det gør stykkerne ekstra saftige. Tag torskefileterne af panden og hæld tilbehøret på samme pande og sauter dem igennem i 7-8 minutter så de stadig er sprøde. Skær rødløg og æbler i både. Hæld grøntsagerne op i en skål. Hæld hvidvin på panden og lad den koge ind i et par minutter. Hæld hvidvinssaucen over grøntsagerne og top med de stegte torskefileter.

Serveres straks.