Nam-nam brød

Personer: 4

1 dl sesamolie
2 spsk. bagepulver
½ l græsk yoghurt
500 g sigtemel
1 spsk. salt
1 tsk. sukker
75 g sesamfrø
15 g ingefær

Tilberedning

Riv ingefær og bland sammen de de øvrige ingredienser, tilsæt melet lidt ad gangen til dejen bliver jævn og stil dejen koldt til næste dag. Så får brødet meget mere smag.
Næste dag drysses der lidt mel ud på et rent bord, rul dejen ud i en pandekage størrelse, lav prikker med en gaffel i den udrullede dej. Put lidt smør på en pande og læg dejen på panden, pensl den ubagte side med lidt smeltet smør. Når brødet er gyldenbrunt, vendes brødet og bages færdig på den anden side, læg det færdige brød på fedtsugende papir og drys med flagesalt.
Gentag til der ikke er mere dej tilbage. Serveres straks med hytteret dip.