Bagte rodfrugter

Personer: 4

½ stk. knoldselleri
2 stk. rødbeder
¼ stk. rødkålshoved
1 stk. helt hvidløg
1 bundt timian
1½ dl hvidvinseddike
1 dl olie til stegning
sukker
Salt og peber
100 g pinjekerner
1 dl græsk yoghurt
½ bundt basilikumblade

Tilberedning

Alle grøntsager skæres groft. Hæld eddike og olivenolie over grøntsagerne og drys med sukker samt salt og peber. Sæt fadet i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 15 minutter. Tag fadet ud, vend grøntsagerne rundt og dæk retten til med sølvpapir. Sæt retten i ovnen igen og skru ned på 180 grader. Bag videre i ca. 30 minutter. Rist pinjekernerne på en middelvarm pande og drys med lidt salt. Tag retten ud af ovnen, drys pinjekerner over grøntsagerne og pynt med græsk yoghurt og basilikumblade.