Laras chokoladekage fra Australien

Personer: 4

5 stk. æg
225 g sukker
125 g smør
300 g mørk chokolade (70%)
100 g nougat
1 dl mandellikør
100 g hvedemel
2 stænger vaniljestang
2 tsk. bagepulver
200 g nøddemix

Tilberedning

Sukker, vanillekorn og æg piskes helt hvidt i ca. 10 min. Mandelikør, chokolade og smør smeltes langsomt. Rør den smeltede chokoladeblanding sammen med æggeblandingen. Vend forsigtigt mel og bagepulver i kageblandingen. Tilsæt nødder og hakket nougat. Hæld kagen i en springform smurt med smør og drysset med sukker. Bages i 50 min. ved 180 grader. Tag kagen ud af ovnen og lad den afkøle i springformen. Stænk kagen med likør. Drys evt. med flormelis. Servér med Blåbærcoulis (se opskrift under blåbærcoulis) og creme fraiche 18 % eller 38 %.