Stegt rødspættefilet med spidskål i citroncreme

Personer: 4

4 stk. rødspættefileter
1 stk. hjertebladsalat
1 stk. spidskål
olie til stegning

Citroncreme
4 fed hvidløg
2 stk. skalotteløg
1 stk. økologisk citron
olivenolie til stegning
¼ l piskefløde
muskatnød
Salt og peber

Tilberedning

Skær kålen ud i grove stykker. Kålen blancheres (kog kålen i et par minutter i letsaltet vand, hæld kålen i en sigte og hæld koldt vand over).

Citroncreme
Løg i skiver og hvidløg svitses i lidt olie sammen med skallen fra citronen i 2-3 minutter ved middelhøj varme. Tilsæt fløden og lidt revet muskatnød. Lad citroncremen simre i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber. Vend spidskålen i citroncremen og anret på et fad. Steg fiskefileterne på en pande i lidt olie ved høj varme. De skal have et par minutter på hver side. Krydres med salt og peber under stegning. Anret hjertesalatblade på toppen af spidskålen og læg til sidst de nystegte fiskefileter på toppen. Serveres straks.

Tips
Denne ret er god som en frokostret på påskebordet eller som en let forret.