Tomat/paprika lammegryde

Personer: 4

600 g lammekøller
3 stk. løg
3 stk. pastinakker
3 stk. gulerødder
1 bakke cherrytomater
1 bakke champignoner
1 stk. helt hvidløg
1 bundt Persille
½ bundt timian
½ bundt dild
1 bundt basilikum
4 stk. laurbærblade
1 dåse flåede dåsetomater
2 spsk. paprika
1 l fond
Salt og peber

Pynt
Persille

Tilberedning

Skær løg, pastinak og gulerødder i grove stykker. Rens champignon. Kødet skæres i tern og sauteres godt af i olivenolie, krydres med salt og peber. Tilsæt alle grøntsagerne og krydderurterne, herefter tilsættes flåede tomater, paprika og fond. Lad retten simre videre i 1½ til 2 timer, til kødet er helt mørt. Smages til med salt og peber og serveres rygende varm. Pynt med hakket persille.

Serveringsforslag
Kartoffelmos eller ris samt foccaciabrød til.