Tomat med rejer, bacon og æg

Personer: 4

4 skiver rugbrød
4 spsk. rygeostecreme (se opskrift under Per’s påske sildemad)
8 blade hjertebladsalat
4 stk. æg
4 stk. tomater
200 g rejer
8 skiver bacon

Marinade
½ stk. citron
4 spsk. olie
Salt og peber

Pynt
dild

Tilberedning

Lav rygeostecremen. Rist rugbrødet og læg 1 spsk. rygeostecreme på hver skive rugbrød. Pres saft fra citron og bland med de øvrige marinade-ingredienser. Vend hjertesalatbladene i marinaden. Æggene skal koges smilende. Tomater skæres i både, rejer drænes og bacon steges på panden.
Læg 2 hjertesalatblade på hver skive brød og anret rejer og tomater ovenpå. Læg 2 halve æg på hver tallerken sammen med baconskiver. Pynt med dild og server straks.