Lammeculotte med aubergine

Personer: 4

1 stk. lammeculotte i hvidløgsmarinade
1 stk. helt hvidløg
2 spsk. groft salt
8 stk. forårsløg
8 stk. tomater
1 stk. aubergine
olivenolie til stegning
Salt og peber

Tilberedning

Lammeculotten brunes af ved svag varme på en pande, så fedtet fra culotten smelter. Herefter sættes culotten i et ildfast fad og steges i ovnen sammen med et helt hvidløg, der lægges på groft salt i ovnen i 15 minutter ved 200 grader. Herefter tages det hele ud. Culotten hviler i 15 minutter.
Aubergine skæres ud i små tern og sauteres et par minutter i en lille gryde med olivenolie samt salt og peber.
Halvér forårsløgene og tomaterne. Læg auberginetern i bunden af et fad og læg herefter forårsløg og tomater på fadet. Når culotten har hvilet, skæres culotten ud i skiver og anrettes på fadet med grøntsagerne. Serveres straks.