Per’s påskefrikadeller

Personer: 4

500 g hakket gris og kalv
3 fed hvidløg
2 stk. løg
15 g ingefær
½ stk. chilifrugt
½ stk. lime
1 spsk. salt
2 spsk. hvedemel
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. grøn pesto
½ bundt dild
½ bundt Persille
1 dl sødmælk
2 stk. æg
1 tsk. karry
olie til stegning

Tilberedning

Hak løg, hvidløg, ingefær, chili, dild og persille fint, og pres saft fra lime. Rør det hakkede kød sammen med salt. Tilsæt hvedemel og rør godt sammen med de øvrige ingredienser til farsen er god og lind. Stilles køligt. Formes til frikadeller og steges ved middelvarme på pande i olie og smør til de er sprøde og gyldne.

Serveringsforslag
Citronkartofler, se opskriften under citronkartofler.