Mørbradsandwich med chilimayo

Personer: 4

1 stk. ciabattabrød
1 pakke mørbrad af gris
1 bakke rucolasalat
1 stk. agurk

Chilimayo
125 g mayonnaise
1 spsk. rød pesto
½ stk. chilifrugt
½ stk. citron
2 spsk. sød chilisauce
1 tsk. sennep
1 tsk. paprika
Salt og peber

Tilberedning

Krydr med salt og peber og steg derefter mørbraden i et ildfast fad i ovnen i ca. 10-12 minutter ved 200 grader. Afkøles helt og laves gerne dagen i forvejen.

Chilimayo
Skær chili i ringe og pres saft fra citron. Rør sammen med alle øvrige ingredienser og smag til med salt og peber. Stilles køligt og trækker et par timer inden servering.

Anretning
Lun brødet i en 200 grader forvarmet ovn i 5 minutter. Flæk filonebrødet og smør med et godt lag af chilimayo. Pynt med rucola, mørbradskiver og agurkeskiver. Servér straks.