Æggesalat

Personer: 4

Dressing
2 spsk. dijonsennep
125 ml mayonnaise
2 spsk. cremefraiche 18%
1 tsk. worchester sauce
1 stk. citron
Salt og peber
1 spsk. karry

Fyld
6 stk. æg
½ bakke champignoner
8 stk. radisser
½ bundt purløg
1 stk. rødløg
1 tsk. ingefær
1 bundt karse

Tilberedning

Brug saft og skal fra citron og rør dressingen godt sammen med de øvrige dressing-ingredienser. Kog æg til de er hårdkogte, og hak dem groft. Rens og hak champignon, skær radiser i skiver, rødløg i tynde skiver, hak ingefær og snit purløg fint.
Tilsæt løg, champignon, ingefær og purløg, men vent med resten af fyldet. Stil retten koldt mindst et par timer. Herefter tilsættes hakkede æg samt radiser og karse. Serveres til påskefrokosten med durumbrød og evt. marinerede sild.