Pers chokolademousse

Personer: 4

200 g mørk chokolade
100 g mørk chokolade (70%)
150 g nougat
1 stk. appelsin
½ l piskefløde
2 spsk. cognac
10 stk. digestive kiks

Pynt
bær
hasselnødder

Tilberedning

Chokoladerne skæres i mindre stykker og smeltes ved svag varme over vandbad. Pisk, med håndmixer, fløden godt sammen med revet skal fra appelsinen samt evt. cognac, til fløden er blevet til flødeskum. Pisk den ene halvdel af flødeskummet i den smeltede chokolade. Herefter vendes den anden halvdel af flødeskummet i chokolade blandingen. Knus kiksene og læg dem i bunden af en skål. Fordel chokolade blandingen over kiksene
og stil den køligt et par timer. Serveres med en stærk kop kaffe til. Top chokoladeblandingen med hakkede hasselnødder.

Tips
Pynt gerne med friske bær som hindbær eller blåbær. Denne dessert er meget nem at lave og kan tilberedes mens gæsterne er der.